Kamp je odprt 01.06. - 01.10.2020
Rezervirajte zdaj
Namestitev v kampu

Cela površina kampa je razdeljena na dve coni, A in B. Okoli 70 % namestitvenih enot se nahaja v coni A, 30 % pa v coni B. Razlika med tema dvema conama je v tem, da se iz cone B ne vidi morja in da je malo bolj oddaljena od plaže.

Gostom, ki k nam prihajajo s kamperji ali kamp prikolicami, ponujamo parcele velikosti okoli 90 m2 s priključki za elektriko, določeno število parcel pa ima priključek tudi za vodo in odvod.

Kamping mesta so površine v izmeri do 60 m2 s priključkom za elektriko, namenjena pa so gostom, ki pridejo kampirati s šotori.

Večji del kampa se nahaja v gosti senci, le en manjši del kampa se nahaja v delni senci.

Za goste, ki nimajo lastne opreme za kamping, jim v kampu Vira nudijo namestitev v šotorih za dve ali štiri osebe. Šotori so opremljeni s: posteljami, posteljnino, mizo in stoli, priključkom za elektriko in hladilnikom.

Mobilne hišice imajo 32 m2, z dvema ločenima spalnicama, kopalnicoin wc-jem, prostrano dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo nudijoneverjetno udobje. Parkirišče za avto se nahaja ob mobilni hišici.

Na veliki in urejeni terasi mobilne hišice se nahaja vrtnagarnitura, kjer lahko uživate v enem najlepših in nepozabnih sončnihzahodov na Jadranu.